Jul 27, 2010, 6:59 PM

Добро утро, моя любов 

  Poetry » Love
13211 0 13

Добро утро,
моя Любов,
във сърцето ми
светло изгряла.
Пак очите ми
дирят те с зов
и нашепват,
че без теб не съм цяла.
Пак дочувам камбани
със мисъл за теб
и люлея душата си
в длани от вятър.
И денят е прекрасен,
като утринен сън,
в който плувам,
летя и възнасям се в Рая.
Добро утро,
безконечна Любов!
С длани топли
рисувам ти птици
и изпращам ти
цветен букет
от усмивки
и нежни целувки.
Вън вали,
а във мене цъфтят
струи слънчеви
с дъх теменужени,
и гирлянди -
пожелания топли от теб
ме целуват
със твоите устни.

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??