7.08.2008 г., 14:07 ч.

Добро утро, сбъдната мечта! 

  Поезия
874 0 24

 

 

 

 

 

Съзнанието ми

по нощница е още.

Отварям очи,

две-три целувки разбуждат ме.

Поднасяш ми закуска -

"Яж, да не изстине".

Но първо ощипи ме,

от кой сън излезе, принце?

 

 

 

 

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??