Aug 7, 2008, 2:07 PM

Добро утро, сбъдната мечта! 

  Poetry
875 0 24

 

 

 

 

 

Съзнанието ми

по нощница е още.

Отварям очи,

две-три целувки разбуждат ме.

Поднасяш ми закуска -

"Яж, да не изстине".

Но първо ощипи ме,

от кой сън излезе, принце?

 

 

 

 

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??