12.04.2018 г., 1:30 ч.

Доброта 

  Поезия » Гражданска
712 1 0

                                                                               

ДОБРОТА

 

Доброто, човешкото
е да почувстваш
истински чужда болка.
Не трябва тук само
дума
сладка или поглед благ.
В обич
та си към злобата,
всеки трябва да е брат.
Единственият ляк
срещу всяка наша
болка
е протегнатата
приятелска ръка.
Само тя спасява
от гняв
и смут!

 

© Георги Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??