Apr 12, 2018, 1:30 AM

Доброта 

  Poetry » Civilian
731 1 0

                                                                               

ДОБРОТА

 

Доброто, човешкото
е да почувстваш
истински чужда болка.
Не трябва тук само
дума
сладка или поглед благ.
В обич
та си към злобата,
всеки трябва да е брат.
Единственият ляк
срещу всяка наша
болка
е протегнатата
приятелска ръка.
Само тя спасява
от гняв
и смут!

 

© Георги Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??