4.05.2009 г., 0:53 ч.

Доброта 

  Поезия » Любовна
484 0 1

Вървях по трудни пътеки.
Срещнах хора с характери, не леки.
Вървях в жега, студ и буря, и не спрях.
Погълнах доста прах.
Очите ми сълзят от мръсотия,
но не спрях. И сега вървя,
дори когато гълтам праха...
Сега вървя по други пътеки.
Войник съм в друга война,
но ще отстоя, ще открия магия за
слънцето и радостта.
Магия всъщност има,
откакто съществува човекът
и тя се казва - доброта.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??