13.11.2013 г., 22:43 ч.  

Дочаках те 

  Поезия » Любовна
523 0 0

Дочаках те, любов, дочаках те!

И днес животът ми е тъй прекрасен.

Щастлива съм, когато съм във твоите обятия.

И когато своите песни ми пееш безгласно.

 

Щастлива съм, когато мога.

До гръдта ти да се сгуша без въпроси.

Да чувам пулса на сърцето ти.

И с любов да ми нашепваш за теб какво съм?

 

Дочаках те, любов, дочаках те!

И знай, че цялото очакване си струваше.

Сега щастлива съм, че те имам във живота си.

И че до тебе просто мога да се сгуша!

 

Автор: Полина Велчова

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??