22.05.2008 г., 8:26 ч.  

Моята пътечка 

  Поезия » Друга
707 0 17

Откакто съм родена, търся път.

Откъсвам се от майчината гръд

и тръгвам с тихи стъпки по земята –

под слънце, дъждове, насрещен вятър...

 

Пред мен пътеки много, но една

ми трябва, за да виждам светлина.

И знам добре, че изборът е риск –

(не всичките пътеки са добри).

 

От страх примира моята душа –

какво да правя, за да не сгреша?

Решение намирам най-накрая –

сама пътечка ще си начертая.

 

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??