1.05.2015 г., 9:28 ч.

Догони я 

  Поезия » Любовна
442 0 1

Догони я

 

Откриваш любовта,

красивата мечта,

оглеждаш се назад

и мигом-кръговрат...

 

Отпиваш и мълчиш,

очакваш и твориш

един изгубен рай,

нима това е край?...

 

Едва ли все така

ще чакаш в самота,

а бързай там напред,

към новия букет...

 

А тя е пак сама,

очаква нежността,

целувка и поклон,

това не е балон...

 

Недей се бави ти,

а тичай, догони,

звездите ù свали,

за бъдните Ви дни!...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??