16.12.2007 г., 20:54 ч.

Дойде ти тихо 

  Поезия » Любовна
577 0 5

Дойде ти тихо във деня ми,

незнайно откъде и как.

Защо си вече и в съня ми?

Поведе към вълшебен свят.

Какво си ти за мен - не зная,

но знам че си искрица жар

и толкова безумно те желая,

в сърцето ми се борят обич и пожар.

Звезда си в моите очи

и нежни спомени във тишината.

В деня ми труден ме плени.

Лъчите ти прогонват тъмнината.

 

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??