7.01.2008 г., 10:21 ч.

Дойдох при теб 

  Поезия » Любовна
675 0 5
Дойдох със цялата си сила
да ти подам своята ръка.
Велико е излъчването, мила,
когато в нас гори любовта.

Дойдох с утеха и закрила,
в сърцето да те приютя.
Ти си прелестно красива,
от обичта ти всичко засия.

Дойдох с целувка страстна
да те изпълня с радост.
Бъди жената нежно-властна,
даряваща ми вечна сладост.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??