8.09.2006 г., 0:32 ч.

ДОКАЖИ МИ 

  Поезия
769 1 2

Покажи ми, че в живота има и хубави неща.
Докажи ми, че трябва да живея и не си струва да умра.
Покажи ми как обичаш,
кажи ми кого мразиш от дън душа.
Разкажи ми за твойте успехи, любови и страх.
Докажи ми, че не всичко е загубено,
че не се въргаля в мръсотия и печал.
Докажи ми, че съществува и нещо хубаво -
нещо като любовта.
Накарай ме да вярвам,
не ми позволявай да умра.
Накарай ме да искам да живея,
за да мога да се възродя от пепелта.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??