Sep 8, 2006, 12:32 AM

ДОКАЖИ МИ 

  Poetry
777 1 2

Покажи ми, че в живота има и хубави неща.
Докажи ми, че трябва да живея и не си струва да умра.
Покажи ми как обичаш,
кажи ми кого мразиш от дън душа.
Разкажи ми за твойте успехи, любови и страх.
Докажи ми, че не всичко е загубено,
че не се въргаля в мръсотия и печал.
Докажи ми, че съществува и нещо хубаво -
нещо като любовта.
Накарай ме да вярвам,
не ми позволявай да умра.
Накарай ме да искам да живея,
за да мога да се възродя от пепелта.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??