5.06.2013 г., 7:52 ч.

Доказване на противното 

  Поезия » Философска
644 0 6
Трудно време за летене, брат.
Някой на крилете тегли ножа!
А в безкрил и сринат свят
полетът е невъзможен...

Някой ти играе номер стар...
Все ще се намери кой, човече,

да препъне с крак един Икар,
в лудостта да му попречи.

Някой, изравнен със праг
и с едничка страст в душата -

да ти закачи табела "Враг",
щом не лазиш по земята.

Трудно време за летене, брат,
ала в мен се загнездява -
който тегли друг назад,
всъщност той го извисява.


Юлия

© Юлия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??