От устните ти - зрели вишни,
аз пия пролетна наслада.
Не стигат думите всевишни,
за да гасят любовна клада.
Кипи любовно вино в бъчва
и чувствата надигат градус.
А всяка глътка страст излъчва
и подчертава нашта младост.
С неистов блясък във очите
светът изглежда ни чудесен.
А тези облаци в косите
подсказват идващата есен.
И следват бурните въздишки
от чувствата ни до забрава.
Разхлабил всичките каишки,
аз хлътвам в любовта ни здрава...
© Никола Апостолов Всички права запазени