16.05.2008 г., 14:10 ч.

Докога?... 

  Поезия
585 0 7
Докога?...

Докога ще продължава,
филмът е един и същ.
Не искам в него да играя,
да преглъщам не веднъж.

Допуснала съм грешки, зная,
изборът неправилен е бил.
С разочарования да ме заливат,
това направо им е стил.

Подрязват ми крилата,
да не мога да летя,
да се влача по земята
с покрусена душа.

Филмът, филмът продължава
и не мога да заспя.
Светулка свети нейде в мрака,
помогни ми, Боже, да я уловя.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??