12.03.2008 г., 20:11 ч.

Докога? 

  Поезия
979 0 8

Ще се крия...
Ще бягам...
С ръка очите ще закрия...
С лудо, биещо сърце ще лягам...
Ала... докога?

 

 

 

От страх ще съм фалшива...
Лъжи в очите ще изричам...
Паметта спомените няма да изтрива...
Сълзи ще лея, задето те обичам...
Ала... докога?

 

 

 

Ще бъде мрак...
Отново във съня ти ще прииждам...
Душата вече ще е враг...
От слабост ще започна да обиждам...
Дяволът ще бъде драг...
В мене ще се въплъти ...
очите твои повече не ще да виждам...
Ала... докога?

© ДРУГА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??