Във свят - без край и
без начало,
сме ний с начало и
със земен край.
Делата ни остават
само...
следи върху
нащърбения
злачен рай!
И някак си изгубени
в цялото,
загубили сме вяра
и покой.
Злини, извършени
от хиляди
ЗЛОВРЕДНИЦИ,
погубват нас и нашия
безкрай!!
Отърсени отдавна
те от бремето,
заграбват и заробват
таз земя.
. . .
А ние гледаме как
сменя се и времето...
не губим
вяра
в себе си
и във света!
© Искра Радева Николова Всички права запазени