22.09.2009 г., 12:15 ч.

Докога? 

  Поезия
487 0 2

          Докога?



              Очакване...

               в затишие от чувства -

             това игра е

              според мен.

         Едно

            тъй шеметно летище

             разделя ни -

            събира ни...

           Кога ще спрем

          да се самозалъгваме,

          че се обичаме;

         да чувстваме

         във себe си вина,

       от  себе си

      да се отричаме?

      Кажи ми ти!

        Кажи ми – докога!?

© Димена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??