27.02.2008 г., 7:53 ч.

Доколко могат да са сини очите ти 

  Поезия » Бели стихове
894 1 6

Теменужените ти очи - безкрайна синева.

Доколко могат да са сини...

Безметежно синя синева - морето -

в тъга, и болка - непоносим копнеж,

остават в пъстротата на очите ми...

Косите ти със цвят на жито - обещават...

С вятъра и слънцето играл си си като дете.

Тициановите ми коси - в палитрата на

ренесансов спомен. Доколко могат да са сини

очите ти - на фона на синята ти риза,

и днешния ни ден...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??