Докосване
Подир толкова Отсъствие
обясненията са излишни –
докосни ме със върха на пръстите
събуди Желания предишни!...
Докосни ме със върха на миглите –
да настръхне цялата ми кожа
и не питай как могъл съм
Любовта хазартно да отложа!...
Докосни ме със дъхът на устните
и раздухай въглените стари
за да лумнат всичките пропуснати –
емоционалните пожари!...
... Докосни ме и със мисъл само
и като Огън пак ще те усетя,
защото трябва в Тъжното пространство
на идващите дни да светя!...
31.10.2011.
© Коста Качев Всички права запазени