18.07.2017 г., 0:19 ч.

Докосващи се устни 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
311 2 4

някои погледи
се преследват
така настойчиво
че се изплъзват 
на разума
и потъват 
потъват
потъват 
един в друг
като
продължение
на две души
кръжащи наоколо
но никога
достатъчно близо
за да се докоснат
следвани от
две ръце
преплитащи се
в мълчалив пакт
галещо пазещ
онези 
смели желания
и
негласни споразумения 
напоени
със сладост 
и страст
прошепнати 
с нисък глас
от тръпнещи устни
в онзи момент
на очарование
предхождащ
първата целувка
когато
се колебаеш
между нежността
да се изгубиш
в очите
на другия
и плътското 
желание
на два чифта устни
докосващи се
в една фина
и неописуема
магия

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??