29.01.2013 г., 15:43 ч.

Долни гащи 

  Поезия » Гражданска
1465 1 3

Къде са ми долните гащи?

Защо ли въобще ги свалих?

Панталонът на задника дращи,

бедрата си май че протрих.

 

А долните гащи ми бяха

не чисти, но здрави почти.

И вярно, че малко воняха,

но какво ли по мен не смърди?

 

Ах, липсват ми гащите долни,

как пасваха те на гъза.

И налитат ме спомени болни,

всеки път, когато седя.

 

Ако гащите някой намери,

го моля да дойде при мен.

Ще му дам и той да ги мери

и да ги носи през целия ден.

© Михаил Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??