Jan 29, 2013, 3:43 PM

Долни гащи 

  Poetry » Civilian
1466 1 3

Къде са ми долните гащи?

Защо ли въобще ги свалих?

Панталонът на задника дращи,

бедрата си май че протрих.

 

А долните гащи ми бяха

не чисти, но здрави почти.

И вярно, че малко воняха,

но какво ли по мен не смърди?

 

Ах, липсват ми гащите долни,

как пасваха те на гъза.

И налитат ме спомени болни,

всеки път, когато седя.

 

Ако гащите някой намери,

го моля да дойде при мен.

Ще му дам и той да ги мери

и да ги носи през целия ден.

© Михаил Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??