Има живот без пътеки
и дом без реликви.
Трябват сърца без утеха
и почит без молитви!
Има живот с внимание
и дом със светлина.
Трябва радост с признание
и сълза с топлина!
Има вечност неоспорима
и действия в тишина.
Трябва новото да творим
с обич в прелестна страна!...
© Айдън Софуев Всички права запазени