19.12.2018 г., 14:53 ч.

Дом 

  Поезия » Любовна, Друга
387 2 1

Бездомно е самотното сърце.
Стени не стигат. Няма къща,
без две прегръщащи ръце,
където чувството е за завръщане.

 

Любима ласка, топъл нежен глас.
Разбиращи очи, щом стане тъжно.
И поглед, който казва "нас".
Любов. От друго няма нужда.

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??