22.02.2007 г., 0:16 ч.

дом 

  Поезия
910 0 1

Ключове за къща дадоха ти днес,
ти стегни я с много обич и финес.
Детска стая направи,
хола ти обзаведи.

Че приятели добри
ще поканиш ти, нали?
И ще пийте до зори,
но ще бъдете сами.

Няма мама, брат и зълва,
нито пък свекърва да се бърка.
Този дом е вече твой
нищо, че ще го изплащаш ти със ЗОР.

© Стоянка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??