Feb 22, 2007, 12:16 AM

дом 

  Poetry
907 0 1

Ключове за къща дадоха ти днес,
ти стегни я с много обич и финес.
Детска стая направи,
хола ти обзаведи.

Че приятели добри
ще поканиш ти, нали?
И ще пийте до зори,
но ще бъдете сами.

Няма мама, брат и зълва,
нито пък свекърва да се бърка.
Този дом е вече твой
нищо, че ще го изплащаш ти със ЗОР.

© Стоянка Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??