30.11.2008 г., 18:36 ч.

домино 

  Поезия » Друга
676 0 4
като домино
ако сортирам, номерирам всички
вещи,
спомени,
лица,

ако мога да играя на това,
без да ме е страх, че ще
загубя,
то помни:
когато влизаш,
стъпвай леко,
всичко може лесно да се разруши.

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??