27.06.2007 г., 10:01 ч.

don`t hate the game... hate the players 

  Поезия
832 0 1
Стоя на бара и те чакам
и роня аз сама сълзи,
сълзи, потъващи във мрака,
сълзи от моите изстрадали очи...

Очи, жадуващи за обич,
очи, изменени като на шега,
очи, вярващи на думи,
повтарящи се като на игра...

Игра, играна със години,
игра, в която вярват хиляди жени,
игра на обич и на грижи
с мъже - играчи без души...

© Камелия Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??