15.07.2011 г., 10:33 ч.

Допир 

  Поезия » Любовна
848 0 3

Душата си със твоята съм сляла,

прегърнала съм твоето сърце,

страхувам се от бъдната раздяла

на вплетените днес ръце.

 

Две грешки във една събрани,

една любов със теб ни подслони...

и тя ще крие наште рани -

по-малко с теб да ни боли!

 

Поглеждайки нагоре към небето,

аз виждам твоите очи,

докосвайки с ръка сърцето,

чувствам, че за мен тупти...

 

А твоят допир превзе ме изцяло,

под кожата ми влезе - изчезни!

Докосваш се едва до мойто тяло

и твойта ласка бавно ме топи...

 

Душата си със твоята съм сляла,

прегърнала съм твоето сърце

не ще те пусна на раздяла,

заключвам те във моите ръце...!

 

 

 

 

 

 

© Може би закъсняла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??