14.06.2010 г., 0:24 ч.

Доплуваха рибите, белите... 

  Поезия » Любовна
1033 0 43

 

 

                  Останал
                  в клоните на върбите
                  шепотът топъл
                  на вятъра
                  нежно примамващ
                  белите риби
                  от дълбокия сън
                  на реката…
                  доплували пак
                  в душата ми
                  рибите, белите…

                  белите мисли
                  за тебе
                  доплували пак
                  от реката
                  на дълбокия сън
                  от ехото
                  нежно примамвани
                  в шепота тъжен
                  останало
                  на стъпките ти към мене
                  неизвървяни…

 

 

         http://www.youtube.com/watch?v=mGIapltnYUU

 

                 МУЗИКА >>>  Now we are free...

 

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??