Дошли сме на този свят
Дошли сме на този свят еднакво,
но не всички ще си отидем така.
Казват, че пред смъртта сме равни,
но и това не е така.
Живеем всички различно -
богато и бедно.
Но и смъртта ни уреждат
толкова различно.
Само там, горе, сме равни,
с една душа летим.
А възмездието идва,
когато от земята отлетим.
Докато можем да се мерим
на богати и бедни,
ще бъдем винаги различни
и колко недоволни!
© Мария Всички права запазени