28.08.2008 г., 9:26 ч.  

Достатъчно ми е да ме погалиш с ръце. .. 

  Поезия » Любовна
803 2 5

Имам нужда от Теб.

От теб Единствено!

Не ми трябва Вятър -

достатъчно ми е

да ме погалиш с ръце.. .

И Слънце не ми трябва -

мисълта за Теб ме стопля

още щом отворя очи. ..

Луна и звезди?

Ти ги рисуваш с пръсти по гърба ми.

Вкусът на вишна, сладък и горчив,

разлят по устните ми - не.

Твоята Целувка ми стига.

Ти извиваш тялото ми

с нежни длани в трепетен Танц. ..

под звуците на собственото си дихание.. .

Ти шепнеш думите, които изговарям. ..

Ти пишеш редовете вместо мен.. .

Ти вдъхваш Сила. Даваш Смисъл.

Пак за теб сега хабя мастило. ..

А дори не осъзнаваш.. .

колко ми липсваш. ..

© ЖаЖда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??