22.07.2010 г., 16:21 ч.

Довечера по обед 

  Поезия » Философска
519 0 1

 

 

                            довечера по обед

                            магазините за 1 лев ще рекламират увеличаването

                            на всички цени заради инфлацията

                            зоопаркът ще отвори врати за сираци

                            320 души ще починат от спин в Африка

 

 

                            довечера по обед

                            Христос ще нахрани неверниците

                             с тялото си

 

 

                              довечера по обед

                              в Русия ще празнуват 9 май

                              по МАД ще предават новини

                              бели и черни ще се целуват на екрана

                              като двама братя

                              Каин и Авел

© Янко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??