18.08.2012 г., 10:23 ч.

Доверие 

  Поезия » Философска
478 0 1

Топлият полъх на лятото

се втурна маскиран

в прозрачен воал.

И вазата с цветето

се люшнаха...

 

Не се изплашиха,

защото бях там,

до прозореца.

 

И знам, че ми вярваха!

© Константин Корадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??