Aug 18, 2012, 10:23 AM

Доверие 

  Poetry » Phylosophy
488 0 1

Топлият полъх на лятото

се втурна маскиран

в прозрачен воал.

И вазата с цветето

се люшнаха...

 

Не се изплашиха,

защото бях там,

до прозореца.

 

И знам, че ми вярваха!

© Константин Корадов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??