Ти ми даваш всеки ден
огромна доза любов!
Всяка твоя целувка ме
отвежда в рая.
Всяка твоя прегръдка също.
Защо те обичам толкова?
Ти ми даваш всичко!
Всяка среща е прекрасна!
Всяко твое "обичам те"
ме кара да се радвам!
Аз просто не знам какво да правя -
Обичам те и това си е!!!
© Маги Всички права запазени
Радвам се на твоето откровение, но мисля, че трябва да се потрудиш малко повече за да се получи стихотворение!
Поздрав и успех!