Sep 10, 2007, 10:44 PM

доза любов 

  Poetry
622 0 1
 

Ти ми даваш всеки ден


огромна доза любов!


Всяка твоя целувка ме


отвежда в рая.


Всяка твоя прегръдка също.


Защо те обичам толкова?


Ти ми даваш всичко!




Всяка среща е прекрасна!


Всяко твое "обичам те"


 ме кара да се радвам!


Аз просто не знам какво да правя -


Обичам те и това си е!!!

© Маги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Зсравей, Маги!
    Радвам се на твоето откровение, но мисля, че трябва да се потрудиш малко повече за да се получи стихотворение!
    Поздрав и успех!
Random works
: ??:??