26.09.2008 г., 12:46 ч.

Дракон 

  Поезия » Друга
532 0 3

Искам на дракон сега
нависоко да полетя.
Драконов ездач да съм,
и то не само на сън.

Бял дракон в небесата,
там високо над земята.
На висините той е господар,
отдавна ги е овладял.
На високо той се рее,
на езика свой пее.
Бели драконе, ела,
с теб да полетя.

В мрака тръби тръба,
призовава за война.
Драконе, ятото събуди,
в небето с тях полети.
Драконовото ято в небесата
всява ужас в душата.

Бели драконе, лети,
песента си ти реди.
Песен за война -
на врагът гибелта.

Който дръзне да ни предизвика,
направо гибелта си вика!
Към врага полетете,
с огън го изпепелете.
В много войни сме оцелели,
драконите винаги са смели.
Огънят е наш другар,
ние пълни сме с жар.
Огън, сила, чест и прах,
на врага ний носим крах.
Няма никой да ни устои
на земя и във висини.

Дракони напред,
полетете навред.
Врага сразете,
у дома се върнете.

© Стоян Вихронрав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??