Силен рев разцепва тишината,
огнена вихрушка разбулва тъмнината.
Буйни огньове един след друг се появяват
и хората ужасени с вик се изпаряват.
Злато, огън и синя тъма,
преплетени нежно в мека мъгла,
златолюспест гигант небето раздира
и унищожава всичко без да се спира.
~~*~~
© Катерина Лулф Всички права запазени