3.11.2011 г., 20:46 ч.

Драконова песен 

  Поезия » Друга
680 0 4

Драконова песен

 

Изкушена те чувствам,

в тебе глад е притихнал,

скрит зад маска намусена,

демоничен и вихрен.

Крадешком ти се моля

да посегнеш към мене,

за да млъкне прибоят,

във водите на времето.

Шепнешком те обричам,

разрежи тишината,

намери ме унесен

в лабиринта на мрака.

Отнеси ме отчайващо

към гнездото на спомен,

като в хищно скривалище,

погълни ме отронен.

© Петя Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??