23.08.2011 г., 18:04 ч.

Дребосъкът 

  Поезия » Друга
488 0 4

 

 

 

 

                                        ДРЕБОСЪКЪТ

 

                                                    На едно куче

 

                             Много си мъничък. Вече и куц.

                                  Лошо ударен. И сам.

                             Двамата знаем какъв е светът.

                              Но ти си юнак, малчуган.

                             За твоята болка, уви, няма лек.

                              Ден и нощ скиташ – едва.

                             На вярата пътят не е никак мек.

                              Ти търсиш Човека – съдба!

 

                                                 Wali /Виолета Томова/

 

 

© Виолета Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??