ДРЕБОСЪКЪТ
На едно куче
Много си мъничък. Вече и куц.
Лошо ударен. И сам.
Двамата знаем какъв е светът.
Но ти си юнак, малчуган.
За твоята болка, уви, няма лек.
Ден и нощ скиташ – едва.
На вярата пътят не е никак мек.
Ти търсиш Човека – съдба!
Wali /Виолета Томова/
© Виолета Томова All rights reserved.
Поздрави, Вили!