21.07.2006 г., 19:54 ч.

Дрогата 

  Поезия
1302 0 2
Много хора пушат дрога
това е световна тревога.
Хора,я се замислете
и дрога не пушете,
защото ако се пристрастиш
ще се унищожиш..
Дрогато е нещо вредно
и да я пушиш е нередно.
Дрогата е нещо опасно,
но на малко хора това е ясно.
С нея ако ти се слееш
трудни мигове ще изживееш.
И когато в капана се окажеш
трудно дрога ще откажеш.
С нея не трябва да се занимаваш,
с нея трябва да не се разпряваш.
И затова хора живота оценете.
''Не на дрогата''кажете.

© Георги Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??