Аз те обичах толкова много...
Ти ме забрави в отминал сезон
Хвърли със злоба любовното лого
Пусна да скита сърцето в грешния тон.
После нарами гнева тъй злочест
Отлетя надалеч любовта
Сиво-синкав настана светът
Тишината застана сред нас
И те гледам и питам
Сега
Де отиде засмяната дружба?
По-богат ли си вече?
Нима?
Затова ли се срещнахме в нужда?
Ще затворя очи
Да броя...
Колко много мечти отлетяха -
Знам, че нямаш лъчи
Да ми стопляш крака -
ни ръцете във мрака