28.06.2008 г., 20:24 ч.

Друг си ти сега 

  Поезия » Пародии
685 0 0

Усмивка върху лице лъжовно -
такъв си ти откакто я видя!
Друг си ти сега, за мене нямаш време;
все тичаш: днес си тук, а утре си там.

Усмивка вечно на лицето ти грее,
сякаш си за лъжи роден.
Лъжа бе животът ми с теб,
подло с мен отнесе се ти.

Друг си ти сега и такъв остани,
но до мен не се приближавай вече!
Далеч от мен бъди, далеч на всяка цена,
не те обичам, нито пък те мразя:
ти просто си ми безразличен.

Ти си никой за мен, знаеш ли това?!
Бягай от мен, бягай далеч!
Не те желая и не те обичам!
Далеч от мен бъди и там остани!

Гр. Хасково
20.10.2005 г./22:15 ч.

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??