4.09.2007 г., 9:29 ч.

Другаде обръщай самосвала 

  Поезия
968 1 21
За кой се мислиш? Два е през нощта...
Мълча цял месец, а сега звъниш ми?
Мен? Да ме видиш? Точно днес? Сега?
Днес само извинение дължиш ми...

Дали сама съм? - Не е твой проблем...
Да беше с мене - нямаше да питаш...
Сам знаеш, още ставам за кадем...
Но, сори, нямаш право да ме пипаш...

Кипи кръвта ми... Като джибри ври...
Еволюирах в грешница-богиня...
Не търся драми, но ме разбери:
Не искам да съм жадна монахиня...

Сега затварям... Не, че съм със мъж...
С един да съм, душата си бих дала...
Сега ми светна, че си пълен фъш...
Ае, другаде обръщай "самосвала"...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??