18.12.2019 г., 7:45 ч.  

Другарю 

  Поезия » Хумористична
983 1 0

Добър ден другарю, как сте?

Гледам, доста лъчезарен.

Ах! в комисията пак сте,

нека съм ви благодарен.

 

Пак останахме двамина,

сигурно съм ви до гуша,

позволете да премина,

избавете мойта дýша.

 

Нужно ли е да се свидиш

господине вий прекрасни?

Повече не ще ме видиш,

само тройчица ми драсни.

 

Значи, нека да позная,

с тройчица ще се размина.

'бал съм майка му накрая,

хубав ден, пък догодина.

© Деян Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??