Добър ден другарю, как сте?
Гледам, доста лъчезарен.
Ах! в комисията пак сте,
нека съм ви благодарен.
Пак останахме двамина,
сигурно съм ви до гуша,
позволете да премина,
избавете мойта дýша.
Нужно ли е да се свидиш
господине вий прекрасни?
Повече не ще ме видиш,
само тройчица ми драсни.
Значи, нека да позная,
с тройчица ще се размина.
'бал съм майка му накрая,
хубав ден, пък догодина.
© Деян Иванов All rights reserved.